O nama

4 Seasons Vlašić Lux Apartments 
Naš objekat raspolaže sa dva identična apartmana koji se nalaze jedan do drugog i koji se, po potrebi i želji gostiju (naročito ukoliko se radi o većoj grupi ili više porodica), mogu spojiti u jedan zajednički prostor veličine 80m2 sa kapacitetom do 8 odraslih osoba.
 
Veličina i kapacitet apartmana: 
Svaki pojedinačni apartman je veličine 40m2 i ima kapacitet smještaja za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, jednom odvojenom spavaćom sobom, toaletom sa kabinom za tuširanje i balkonom južne orijentacije. U spavaćoj sobi nalazi se dupli krevet (za 2 osobe), a u dnevnom boravku se nalazi trosjed koji je moguće razvući u krevet za još dvije osobe.
 
Sadržaj u apartmanu: 
Gostima u apartmanu su besplatno na raspolaganju wifi internet i satelitska televizija sa preko 150 nacionalnih i internacionih tv kanala. Apartman posjeduje i kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za suđe, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, frižiderom (sa zamrzivačem), tosterom i svim ostalim potrebnim kuhinjskim priborom. Apartman je opremljen i sa svim ostalim potrepštinama kao što su čista posteljina, ručnici, sredstva za čiščenje. Grijanje apartmana je na struju. U apartmanu je moguće odložiti i skije, te ostalu zimsku, hiking ili biciklističku opremu. 
Besplatan parking je dostupan gostima apartmana i nalazi se ispred objekta.
Pušenje cigareta kod kojih sagorijeva duhan je dozvoljeno samo na balkonu.
 
Lokacija:
Apartman se nalazi na najatraktivnijem i najljepšem dijelu planine Vlašić, okružen prirodom, ski stazama, šetnicama i mnogim zabavnim sadržajima, te po zdravlje čovjeka, na idealnih 1300 metara nadmorske visine. Lociran je svega 100 metara od jedne od glavnih skijaških staza na Vlašiću „Markovac“ kojom se dolazi do centra Babanovac i isto toliko metara od poznatog restorana zdrave hrane „Šalak“. U krugu od 150 metara od objekta nalaze se još i restorani „Eko Fis“ i „Čarolija“, adrenalinski parkovi za djecu i odrasle, mali ZOO, sportski tereni (tenis, košarka, mali fudbal, odbojka, rukomet,…), dječiji park, sankališta, prodavnica, kao i indoor zabavne aktivnosti: bilijar, stoni tenis, pikado, zatvoreni bazen i fitnes sala. FIS skijalište sa polaznom stanicom ski lifta (trosjeda) udaljeno je svega 70 metara od apartmana, a tu je i dječija ski staza za učenje (sa „čarobnom“ trakom za vuču).
 
Ski oprema / Vožnja quadovima / ostale pogodnosti:
  • Tokom cijele godine za goste apartmana je obezbijeđen i besplatan parking ispred objekta.
  • U toku zimske sezone je moguće unajmiti ski opremu u Ski Rent „Čarolija“, uz popust od 10% za goste 4 Seasons Vlašić Lux apartmana. 
  • Tokom cijele godine gostima nudimo uslugu  rentanja quadova. U slučaju da tokom Vašeg boravka u našim apartmanima želite unajmiti i quadove, javite nam koji broj osoba i u kojem terminu bi željelo da koristi quadove i mi ćemo sve ostalo za Vas završiti.
 
Dolazak / Odlazak:
Check in: od 14 do 20 sati / Check out: do 10 sati 
 
Napomena za goste koji borave u apartmanima u toku zimske SKI sezone:
U danima u kojima su otvorena skijališta put za prolazak auta je zatvoren između 9 i 16 sati.
 
Ocjena od strane gostiju na Booking.com i Google platformi:
8,7 na skali od 1 do 10 (Booking.com);
4,7 na skali od 1 do 5 (Google).
Naši apartmani imaju visoku ukupnu ocjenu na nezavisnim internacionalnim booking portalima, a posebno visoke ocjene dobili su segmenti: čistoća, komfor, opremljenost i lokacija apartmana.
 
Posebne ponude:
S obzirom da su naši apartmani potpuno opremljeni sa svime što boravak u njima čini ugodnijim, idealni su za duže odmore. Stoga, na boravke duže od 3 noćenja nudimo posebne popuste za svaki dodatni dan.
 
4 Seasons Vlašić Lux apartmani mjesto su u koje se naši gosti rado ponovo vraćaju, bez obzira o kojem godišnjem dobu se radi.   …Jer u 4 Seasons Vlašić Lux apartmanima, svako godišnje doba je na svoj način prelijepo i nezaboravno.